Uw aanvraag is bijna voltooid, ontvang nu uw 4 offertes!

progessbar100

kopje koffie offerteleverancier

Koffieautomaten op het werk; welke is de juiste?

Een koffieautomaat staat in België bij elk bedrijf. Belgen houden net als Nederlanders van een lekker kopje koffie op het werk. Even koffie drinken zorgt voor een ontspannen werksfeer, gezelligheid en productiviteit. Koffieautomaten zijn er in vele soorten en maten. Zowel voor grote bedrijven, openbare gebouwen als kleine bedrijven en eenmanszaken is er een koffiemachine die past bij het aantal koffiedrinkers. Een koffiemachine kan werken met verse bonen, fresh brew, filter koffie en instant koffie. Zo kan elk type organisatie een koffieautomaat kiezen die het beste bij ze past.

 

Koffie voor uw bezoekers of klanten

Naast een koffieautomaat voor uw personeel wilt u wellicht ook een koffieautomaat voor uw bezoekers of klanten. U kunt ervoor kiezen om een koffieautomaat te nemen die munten accepteert of u kunt ook gratis koffie verstrekken. Net wat u zelf prettig vindt. Wanneer u advies wenst dan kunnen de adviseurs u helpen met het maken van een goede keuze!

 

Service bij uw koffieautomaat?

Wanneer u overgaat tot het bestellen van een koffieautomaat zijn er verschillende zaken die voor u belangrijk kunnen zijn in het kiezen van een koffieautomaat en eventuele aanvullende diensten. Als eerste is het natuurlijk van belang te kijken welke koffieautomaat het beste bij u past. Daarnaast kunt u kiezen of u er ook onderhoud bij wenst zoals het reinigen of laten bijvullen van uw koffie automaat zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft. Koncept-M werkt samen met verschillende koffie leveranciers. Zij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden die passen bij uw bedrijf.

 

Reinigen van uw koffieautomaat

De meeste bedrijven die kiezen voor een koffieautomaat, kiezen ook voor regelmatig onderhoud door de koffieleverancier. Logische keuze ook, uw koffieautomaat moet met enige regelmaat schoongemaakt worden zodat u lekkere koffie kunt blijven drinken en u wilt toch niet voor de verrassing komen te staan dat uw koffie automaat het niet meer doet! Aangetoond is dat regelmatig onderhoud van uw koffiemachine zorgt voor een lagere TCO.

 

Levensduur van koffieautomaten

De gemiddelde levensduur van een koffieautomaat is ruim zeven jaar. De levensduur zal natuurlijk van veel factoren afhangen zoals de manier waarop het apparaat gebruikt wordt, hoeveel deze koffieautomaat gebruikt wordt en of er regelmatig onderhoud plaats vindt.