Koffieautomaten vergelijken

085 - 40 101 84

Koffieautomaten vergelijken, bespaar tot 40% kosten

  • Gratis & vrijblijvend
  • Betrouwbare specialisten
  • Bespaar tot 40%

  • Hidden
  • Wij zullen uw e-mailadres alleen gebruiken voor het versturen van offertes en zullen deze niet verkopen.

Koffiemachine offertes vergelijken; lekkere koffie en ook besparen?

kopje koffie

Koffiemachines vergelijken, welke kiest u?

De beste koffiemachines vergelijken; lekkere koffie en ook nog besparen?

Elk bedrijf in België heeft wel een koffiemachine staan. Wanneer deze vervangen moet worden dan is het voordelig om leveranciers en koffiemachines te vergelijken met elkaar. Vrijblijvend tot 4 offertes vergelijken zorgt ervoor dat u kunt besparen op de kosten voor koffie, tot wel 25% op koffie en service contracten. Een aanvraag doen voor een koffiemachine kan wanneer u een bedrijf heeft vanaf 4 personeelsleden.

Professionele koffiemachines vergelijken, welke selecteert u?

Koffiemachines en leveranciers van koffiemachines wilt u vergelijken om een goed beeld te krijgen wat er te koop of te huur is. Koffiemachines zijn er in veel verschillende soorten, afhankelijk van het aantal koffiedrinkers en het soort koffie wat u in uw Koffiemachine wenst. Wij zorgen ervoor dat uw aanvraag bij maximaal vier koffie leveranciers terecht komt, zo kunt u binnen 24 uur de eerste Koffiemachines vergelijken en kiezen welke het beste bij uw onderneming past.

Koffiemachines voor bezoekers en klanten?

Het kan zijn dat u meerdere Koffiemachines wilt aanschaffen voor uw onderneming, wellicht een aparte koffiemachine voor uw werknemers als wel eentje voor uw klanten en bezoekers. Er zijn Koffiemachines met munten, ze zijn er ook die gratis koffie verstrekken. Dit is afhankelijk van uw wensen. Wanneer u advies wenst dan kunnen de adviseurs u helpen met het maken van de juiste keuze, zodat u verzekerd bent van de juiste Koffiemachine!

Koffieautomaten en servicecontracten vergelijken

Wanneer u overgaat tot de aanschaf van een koffieautomaat zijn er verschillende belangrijke zaken waar u rekening mee dient te houden. Laat u informeren door uw adviseur. Koffieautomaten en service contracten vergelijken loont zeker de moeite zoals u zult ervaren. U wilt toch lekkere koffie voor een scherpe prijs?

Uw koffiemachine regelmatig laten reinigen

Koffiemachines hebben onderhoud nodig, net als uw auto. De meeste bedrijven willen of kunnen dit niet zelf en besteden het uit aan de leverancier van de Koffiemachines door een service overeenkomst af te sluiten. Op deze manier zorgt u ervoor dat uw Koffiemachine storingsvrij blijft. Regelmatig onderhoud van uw Koffiemachine zorgt voor een aanzienlijk lagere TCO (total cost of ownership). Bij regelmatig onderhoud heeft uw machine een levensduur van +/- 7 jaar. Ook blijft u met regelmatig onderhoud verzekerd van lekkere koffie.

Welke soorten koffie zijn er?

Elk type Koffiemachines heeft zijn eigen soort koffie. Hieronder ziet u wat de meest gangbare soorten zijn.

  • Freshbrew koffie: is gemalen filterkoffie, zoals we dat zelf thuis kunnen zetten met een filtersysteem. Deze koffie is o.a. geschikt voor professioneel gebruik. Koffieautomaten zijn makkelijk bij te vullen en de koffie is niet duur.
  • Instant-vriesdroog of oploskoffie: veel bedrijven waar veel koffie gedronken worden kiezen voor deze oplossing. Er is geen rest afval en er is minder onderhoud nodig aan uw Koffiemachine. Een goedkope en efficiënte oplossing
  • Verse bonenkoffie: de lekkerste koffie vinden wij zelf. Voor elk kopje koffie moeten er bonen gemalen worden door de bonenmaler. Ideaal voor bedrijven die echt goede koffie willen drinken en genieten van de charme van een espresso machine of volautomaat.